Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Line Baun Danielsen

Line Baun Danielsen - ordstyrer - foredrag - at have medietække

I starten af 2009 sprang Line Baun Danielsen ud som medie- og kommunikationsrådgiver efter 20 år som journalist og Tv-vært - 20 år som har givet hende en solid ballast i at formidle og kommunikere budskaber på TV. Hendes erfaringer bygger på den viden, hun har samlet gennem de mange år med LIVE TV og interviews indenfor alle genrer og emner: Politik, kultur og sport, kritisk, medfølende og kontant. Hendes medie-filosofi bygger på den betragtning, at ALLE kan lære at fremstå sikkert og professionelt på TV. Det kræver blot øvelse og de rigtige redskaber.

Line Baun Danielsen tilbyder medietræning og kommunikationsrådgivning indenfor erhvervslivet, det offentlige, politik og sportens verden.

Og hvis du leder efter en erfaren ordstyrer, konferencier eller foredragsholder kan hun også hjælpe dig .

Line Baun Danielsen elsker suset og det journalistiske kick ved at styre store og debatkrævende konferencer, og hun har stor erfaring indenfor mange konferencetemaer.

Kommunikation og evnen til at formidle sine budskaber er blevet endnu vigtigere i en verden, hvor krise, konkurrence og mange medieplatforme hører til vores virkelighed.

Forskellen på succes og fiasko kan være en forkert udtalelse, en dårlig fremlæggelse eller manglende medietække.

Line Baun Danielsen kan hjælpe dig med at blive flyvefærdig til at begå dig på TV, overfor medarbejdere, kunder eller ledelsen, og til at få styr på din og virksomhedens kommunikation.

Det kræver mod at stille sig foran en forsamling - eller at møde pressen. Men ALLE kan lære det.

Det handler om ord, fremtoning, indhold og personlighed, og har du en vision og brænder for din sag, så er du godt på vej.

Line Baun Danielsen rådgiver og træner dig i at formulere dit og din virksomheds budskaber præcist og korrekt og gør dig klar til din TV-optræden eller performance.

Ved hjælp af målrettet undervisning får du opbygget en solid værktøjskasse indenfor præsentation, kommunikation og formidling af dine og virksomhedens budskaber både internt og eksternt. Gennem interviewtræning med spørgsmål og svar og decideret kameratræning assisterer Line Baun Danielsen dig til en sikker og troværdig fremtræden.

Line Baun Danielsen tilbyder således skræddersyet:

  • Kommunikations- og medietræning
  • Akut interviewtræning før din TV-optræden
  • Formuleringstræning - at svare godt og rigtigt for sig
  • Præsentationskurser for ledere, mellemledere og ledere in spe.

Line Baun Danielsen sætter i sit foredrag fokus på, hvordan du sætter dig op til at VÆRE PÅ, til at performe og udstråle energi, når deadline er lige om hjørnet, eller nervøsiteten over at skulle stå overfor en større forsamling stresser dig.

De fleste mennesker PERFORMER og ER PÅ hver eneste dag - på jobbet og i det private liv. Vi stiller store krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv. Ofte er det altafgørende, at du lykkes med din performance og kommunikation.

Grundfilosofien for Line Baun Danielsen er, at der ikke er den store forskel på, om du står foran 1 million tv-seere, en generalforsamling eller familien derhjemme, når det handler om at præstere sit bedste og få sine budskaber igennem. Men hvorfor er nogle fantastiske til at være på, mens andre falder igennem?

Line Baun Danielsen giver dig en samlet pakke af praktiske redskaber og teoretisk viden – og et indblik i hvordan livet ser ud bag kameraerne bl.a. op til de helt store live-events på TV.

AT VÆRE PÅ HVER DAG er et foredrag om mod, målsætninger, vilje og hårdt arbejde.

Line Baun Danielsen udkom den 20. oktober 2009 med bogen Verdens bedste mor – en hyldest og inspiration til alle mødre.

Bogen er en samtalebog med de 3 mødre Anne-Mette Rasmussen, Pernille Aalund og Anne Dorthe Tanderup.

I bogen taler de 3 kvinder åbent, ærligt og kærligt om det at blive mor, udvikle sig som mor, opdragelse, parforhold – og det at elske ubetinget.

Bogens og kvindernes budskab er, at vi ikke behøver at stræbe efter at blive PERFEKTE mødre.

Det er nok at være gode nok mødre.

Booking forespørgsel - Line Baun Danielsen

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Line Baun Danielsen. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik