Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Michele Bellaiche

Michèle Bellaiche - ordstyrer

Michèle Bellaiche er en dygtig ordstyrer. Hun har en særlig evne til at sætte gang i begivenheden og hurtigt få deltagerne i godt humør. Det er ingen tilfældighed, at vi bliver varme om hjertet, når Michèle Bellaiche taler til os fra Go’ Aften Danmark-studiet. 

Hun har nemlig én gang for alle besluttet, at livet skal være positivt og humøret højt. Og det har en afsmittende effekt på os seere. Ligesom alle os andre kan hun have dårlige dage, hvor lunten er kort og temperamentet sprængfarligt, men så fokuserer hun på de positive ting i hverdagen. For hendes egen og familiens skyld. 

Relateret artikel

- Det smitter af at være så glad, og jeg bliver så irriteret over negative mennesker, fortæller Michèle Bellaiche.

Én ting kan dog udfordre studieværtens gode humør. Hun er en elendig til at blive nummer to.

- Jeg er en virkelig dårlig taber. Det er der vist mange, der kan skrive under på. Jeg kan blive tosset, hvis jeg ikke vinder, men det er mest i konkurrencer, det kommer til udtryk, siger hun.

Der er desværre kun én der vinder i TV 2s nye iværksætterprogram ”Vejen frem”. Med Michèle Bellaiche som vært kan seerne komme tæt på fire danskere, der kæmper med næb og kløer - og sparepenge - for at realisere deres iværksætterdrøm. Gennem otte programmer og et live-tv-show dyster de om en præmiesum på en million kroner.

De fleste af optagelserne er foregået for længe siden, så hun fortsætter helt i front som vært på Go’ aften Danmark.

- Man følger jo deltagerne over et helt år. Jeg var i tvivl, om jeg skulle sige ja, for jeg var stadig på barsel, dengang optagelserne startede.

Men jeg er ikke så meget på i programmerne, og desuden syntes jeg, det kunne være vildt spændende at lave noget med mennesker, som brænder så meget for en sag, fortæller Michèle Bellaiche.

Michèle Bellaiche er mor til Josephine og Philip. Børnenes far, kriminalbetjent Henrik Schalls, mødte hun i forbindelse med sit arbejde som vært på kriminalmagasinet Station 2.

Booking forespørgsel - Michele Bellaiche

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Michele Bellaiche. Vi kontakter dig herefter snares muligt.


Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik