Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Emilie Reinhold

Book Emilie Reinhold- som ordstyrer - eller med foredrag

Emilie Reinhold har trods sin unge alder allerede modereret debatter for blandt andre UN Women, Dansk Industri og advokatfirmaet Gorissen Federspiel med internationale toppolitikere, erhvervsledere og ministre i panelerne - hun har bl.a. interviewet Statsminister Mette Frederiksen på Dansk Industris Topmøde.

Hun gik i starten af sine 20'ere selvstændig som ordstyrer for at udfordre de velkendte koncepter for debat ved at tilbyde mere konstruktive og borgerinddragende debatter, hvor nysgerrighed og videns udveksling er i højsædet. Som en af de få unge ordstyrere på markedet, har hun været særlig populær til debatter, konferencer og festivaler rettet mod unge.

Udover at skabe mere inddragende og konstruktive debatter, er Emilie kendt for sin entusiasme i paneldeltagere, publikum såvel som de politiske problemstillinger, der fylder debatten.

Hun optræder yderst professionelt, er forberedt til fingerspidserne og hendes smittende energi gør det svært for folk ikke at engagere sig. Emilie's baggrund i statskundskab og erfaring fra mange års samfundsengagement i den politiske verden har givet hende en solid viden inden for mange politiske områder hun bygger på i arbejdet som ordstyrer.

Hun har særligt kendskab til socialpolitik, arbejdsmarkedspolitik, civilsamfundet og frivillighed, ligestilling, uddannelsespolitik, klima- og energipolitik, udviklingspolitik, FN og de 17 verdensmål.

Emilie kan hyres til både modering af debatter, som konferencier og til udarbejdelse af konferencer og debatter, herunder særligt ift. rådgivning vedr. ungeinddragelse.

Booking forespørgsel - Emilie Reinhold

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Emilie Reinhold. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik