Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Camilla Stampe

Camilla Stampe er vært og journalist på DR’s Detektor

​Tidligere har hun været journalist på Dagbladet Information, debatredaktør på Politiken, og de seneste seks år har hun været ansat på DR. Siden januar 2018 som fast vært på Detektor.

I 2011 udgav hun bogen ’Piratjagt’, der handler om Somalias pirater. For at lave research til bogen rejste hun rundt i Somalia med en kollega og syv livvagter for at lave interviews med pirater, prostituerede og bagmænd.

​Ordstyrer/moderator:

Camilla har flere års erfaring som moderator. Fem år i træk har hun været ordstyrer ved et årligt topmøde mellem den øverste ledelse hos Forsvaret og toppen af dansk erhvervsliv. Hun har bl.a. også været moderator for Dansk Journalistforbund og i flere år været fast konferencier på Roskilde Festival. Camilla er en trænet tv- og radiovært, som både kan præsentere og formidle komplekse emner og sætte gang i en debat med udfordrende og kritiske spørgsmål.

Reference:

InterForce er en organisation under Forsvaret, som arbejder for at bygge bro mellem Forsvaret og den private og offentlige sektor gennem erfaringsudveksling og events. I den forbindelse afholder InterForce Region Hovedstaden deres årlige Stærekasse-møder, hvor lige dele civile og militære topledere mødes for at diskutere, inspirere, dele viden og erfaringer omkring højaktuelle ledelsesmæssige problemstillinger og dilemmaer. 

Disse møder er blevet afholdt siden 2014, og i de seneste fem år i træk er begge møder blevet afviklet med journalist og vært Camilla Stampe som vores moderator. Camilla har udfyldt sin rolle med stor dygtighed, passion og med et stærkt engagement samt meget dygtig til at facilitere diskussionerne og få opsamlet essensen af disse på fornemmeste vis. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Camilla Stampe, og jeg kan kun give hende mine allerbedste og varmeste anbefalinger.

- Martin Bøge Mikkelsen, tidligere koncernchef i Tryg og nuværende bestyrelsesformand og investor

Booking forespørgsel - Camilla Stampe

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Camilla Stampe. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik