Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Gitte Meyer Madsen

Gitte Meyer Madsen er ordstyrer og moderator

Gitte Meyer Madsen (født 1978) har mange års erfaring som studievært.

Gode spørgsmål og godt selskab

I mere end 10 år har Gitte Meyer Madsen været studievært på nyhedsudsendelser og lange interview- og debatprogrammer på hovedstadsområdets store regionale tv-station TV 2 Lorry.

Gitte Meyer Madsen har hundredvis af interview i benene fra tiden på skærmen og har desuden styret et hav af politiske, kulturelle og samfundsmæssige debatter og været moderator på Folkemødet og andre events.

Gitte Meyer Madsen siger: ”At stille begavede spørgsmål. Styre debatten. Fordele taletiden. Skabe positiv stemning. Inddrage publikum. Være lyttende. Kunne improvisere. Være forberedt til tænderne. Kunne skære igennem. Alt det skal den gode moderator/ordstyrer kunne rumme, for at en debat eller konference bliver velfungerende, seværdig og underholdende. Undervejs skal deltagerne føle sig hørt og udfordret, mens publikum skal have følelsen af at få en oplevelse, de vil huske og en viden, de ikke havde før.”

​Booking forespørgsel - Gitte Meyer Madsen

​Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Gitte Meyer Madsen. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik