Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Helle Adolfsen

Helle Adolfsen – ordstyrer/moderator/foredragsholder

Forandring – forundring – fornyelse – forbedring

Helle Adolfsen er en erfaren foredragsholder og facilitator ved konferencer og workshops.

Hun er en erfaren og engageret leder og rådgiver, som har en stor visdom med sig og går efter at skabe resultater sammen med andre og til glæde for kunderne, medarbejderne og ejerne. Hun tror på, at ledelse virker og dygtige ledere gør en forskel.

Helle gør det, som andre taler om.

Det er hendes passion at skabe resultater sammen med engagerede og motiverede mennesker.

Som hospitalsdirektør har hun arbejdet med at skabe excellente resultater på den brede bundlinje: patienttilfredshed, medarbejdertilfredshed, faglig kvalitet, økonomi, uddannelse, udvikling og forskning – med succes i 20 år. Hun har kontinuerligt arbejdet med tydelighed i vision, strategi og værdier. En af nøglerne i dette visions- og værdiarbejde har været fokuserede indsatser i organisationsforbedringer og ledelsesudvikling.

Som oplægsholder, debattør og pod-caster er hun optaget af:

”Ledelse med stil” og ”Forskellighed og rummelighed”

Dygtige og veluddannede ledere gør en forskel og skaber værdi. Den personlige lederstil er afgørende for succes. Ledelse handler om at skabe resultater sammen med mennesker, og det fordrer anerkendelse, engagement, motivation og menneskekundskab – med andre ord: godt lederskab. Som leder skal man holde af og holde om - og se det hele potentiale i sine kolleger, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Hendes leder- og rådgiverstil er involverende og motiverende, og hun tror på det bedste i de fleste. Hendes motivation skabes og stimuleres ved at skabe resultater sammen med andre. Med personlige værdier som ordentlighed, samarbejde og gensidig respekt har hun således i samarbejde med andre skabt bredt anerkendte og veldokumenterede resultater.

Hun har desuden 6 års erfaring fra uddannelsessektoren, dels som underviser og som vicerektor. Hun har erfaring som ordstyrer og moderator ved såvel større konferencer som ved mindre mødeaktiviteter. Hun har desuden erfaring som facilitator i udviklings- og forbedringsprojekter.

Man går fra Helles arrangementer med løftet energi og stof til eftertanke

Booking forespørgsel - Helle Adolfsen

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Tina Nikolaisen. Vi kontakter dig herefter snares muligt.


Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik