Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Jarl Friis-Mikkelsen

Jarl Friis-Mikkelsen - ordstyrer/konferencier/foredragsholder

Jarl Friis-Mikkelsen rækker vidt. Tv-vært - Musik - Film - TV - produktioner - Redaktør m.m. makkerpar, samt kollega med Ole Stephensen. Jarlen er en personlighed - med stor humor og glimt i øjet - befriende og afslappet. Og total charmerende! Jarl Friis-Mikkelsen slapper af ved at male.. lader op som "man" siger..! I en stresset medieverden skal man virkelig koble af indimellem. Cand.mag., TV-vært, ordstyrer og foredragsholder.. og kedeligt er det IKKE:-) han har karisma og humor. Jarl Friis-Mikkelsen er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk. Han har været underholdningschef på DR og programchef på Kanal 2. På TV har han lavet over 1000 programmer som vært, programudvikler og som ansvarlig. Jarl Friis-Mikkelsen har skrevet og instrueret 4 spillefilm og medvirket i et dusin andre; samt medvirket i Klovn og instrueret TV-serien - Langt Fra Las Vegas. Han har derudover haft et mangeårigt virke som toastmaster og eventmaker. Han har lavet reklamefilm og interne kommunikationsfilm for en række firmaer - herunder H&M - Ikea.

Som universitetsstuderende følte han sig som en 50-årig, men da han efter sin kandidateksamen i dansk og engelsk blev ansat på Danmarks Radio, blev han set som et frisk pust i den danske tv-underholdning.

Gennembruddet kom, efter at han i 1982 blev sat til at finde klip til en nytårskavalkade sammen med Ole Stephensen. Det blev starten på et professionelt partnerskab, der fødte Brødrene Øbberbøv, som siden udviklede sig til makkerparret Walter og Carlo, der gennem tre filmkomedier spiddede den danske folkesjæl.

- Ole og jeg er som nat og dag. Han er kritisk journalist, og jeg er abstrakt underholder. Var vi blevet venner, havde vi ikke kunnet arbejde sammen. Vi har heller aldrig løbet hinanden på dørene eller kommet sammen privat, har Friis-Mikkelsen forklaret til BT.

De to har siden været faste følgesvende, men i begyndelsen af det nye årtusinde indledtes et nyt partnerskab, der har haft væsentlig betydning for befolkningens nutidige opfattelse af Jarl Friis-Mikkelsen.

Casper Christensen valgte ham til at instruere første sæson af komedieserien "Langt Fra Las Vegas" og siden fik "Jarlen" en tilbagevendende og fremtrædende birolle i kæmpesuccesen "Klovn"

Booking forespørgsel - Jarl Friis-Mikkelsen

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Jarl Friis-Mikkelsen. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik