Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Johannes Langkilde

Johannes Langkilde - Journalist

Johannes Langkilde er en særdeles rutineret ordstyrer/moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.

Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Johannes Langkilde et virkelig stærk kort at have på hånden.

Johannes Langkilde er uddannet som journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (2004), og man kender ham først og fremmest som ung studievært på TV2-Nyhederne, men også fra diverse debatprogrammer såvel som dækning af royale begivenheder.

I 2007 vandt Johannes Langkilde Årets tv-talent-pris i 2007 og Billedbladets læserpris som Årets mandlige tv-vært i 2010, og han nåede at blive en af TV2s mest populære og bedst kendte studieværter inden han skiftede til DR.

Men faktisk lå det slet ikke i kortene, at Johannes Langkilde skulle gøre karriere inden for tv-journalistik, for hans egentlige baggrund er i musikken, som tangentspiller. Han har bl.a. studeret jazz i Frankrig i perioden 1996-1997, og han har da også, ved enkelte lejligheder, givet prøver på sine musikalske evner på tv.

Foredrag

Trumps USA

Johannes Langkilde har boet og arbejdet i USA i flere år, og senest har han dækket præsidentvalget og den store politiske overraskelse: Donald Trump som ny præsident.

Med afsæt i sine mange erfaringer, reportager og interviews under og efter valgkampen, giver Johannes Langkilde sit professionelle bud på, hvad valget af Trump som præsident kommer til og allerede har betydet for USAs befolkning og resten af verden.

Senest valgte en dommer fra Hawaii at blokere Trumps hjertebarn – indrejseforbuddet – fordi det strider mod den amerikanske forfatnings sikring af religionsfrihed. Og nu står så IS, infrastruktur og deportationer på præsidentens dagsplan. Vil det lykkedes, og hvordan ser fremtiden ud for Donald Trump, der besidder et af verdens mest magtfulde kontorer? Johannes Langkilde guider jer igennem det amerikanske politiske landskab med Trump ved roret.

Da amerikanerne gik hver til sit

Johannes Langkilde landede i USA som ny korrespondent for DR, da Barack Obama netop havde taget hul på sin anden periode som præsident. I løbet af sine år som USA-korrespondent rejste han i 42 af USAs stater og har beskrevet udviklingen i landet gennem personlige møder og oplevelser. Det har givet ham et unikt indblik i, hvorfor USA i 2016 i historisk grad brød med den politiske status quo.

Nu har han forladt et forandret land med Donald Trump i Det Hvide Hus, og i dette foredrag tager han os med gennem de fire hæsblæsende år i USAs historie og fortæller om sine personlige erfaringer som også har dannet grundlag for bogen “Da amerikanerne gik hver til sit.” Kom med til gadekampe i sydstaterne, fangelejren i Guantanamo-bugten, Alaskas smeltende permafrost og Hillary Clintons valgfest, der sluttede som en historisk fuser.​

Booking forespørgsel Johannes Langkilde​

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Johannes Langkilde. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik