Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Kaare Quist

Kaare Quist - forbrugerreporter -mødeleder - ordstyrer

Kåre Quist er tv vært. Var chefredaktør på gratisavisen Urban, da den blev etableret. Har tidligere været ansat som journalist på Euroman, Berlingske Tidende og Ekstra Bladet, Begyndte tv karriere i 2006 på TV3 og kom i 2008 over på DR med sit eget magasin Ærlig Talt. I dag er han vært på DR1's forbrugerprogram Kontant. 

Kåre Quist er en rutineret mødeleder og ordstyrer. Med skarpe vinkler og et glimt i øjet styrer han debatten med sikker hånd. Som vi kender det fra hans interview i talkshowet Ærligt Talt, og når han hver uge kræver klare svar fra direktører og pressechefer i Kontant.

Kontant har gjort mere end selv forbrugerombudsmanden for god markedsføringsskik hedder det blandt andet i begrundelsen for at Kontant modtager HBH Markedsføringsprisen.

Man kan godt have sine fans, selv om man er bidsk og er et program med tænder. Det kunne redaktionen bag forbrugermagasinet ‘Kontant’ på DR1 konstatere torsdag eftermiddag, da den fik overrakt HBH Markedsføringsprisen på Copenhagen Business School (CBS) på Frederiksberg.

Det var 18. gang, markedsføringsprisen blev uddelt, og den er indstiftet af fabrikant Henrik Bødtcher Hansen, der blandt andet er kendt for sit solarieudstyr. Prisen blev uddelt i anledning af hans 91-års fødselsdag forleden, og den skal ifølge fundatsen gives til nogen, der fremmer og støtter god markedsføringsskik og -praksis.

Kontant er måske ikke ligefrem elsket af marketingbranchen, men vi mener reelt, at prismodtageren har gjort mere end selv forbrugerombudsmanden for god markedsføringsskik, hedder det blandt andet i begrundelsen fra bestyrelsen i fonden, der består af CBS’ rektor Finn Junge-Jensen, Mads og Jens Bødtcher-Hansen samt lektor Mogens Bjerre fra CBS.

Videre hedder det, at god markedsføringsskik i høj grad også er et spørgsmål om, hvordan virksomhederne opfører sig.

Derfor er det på sin vis beklageligt, at årets prismodtager ofte retter skytset mod virksomheder, der ikke selv har været i stand til at håndtere utilfredse kunder, selv har været i stand til at indrømme fejl, eller selv har gjort noget ved åbenlyse urimeligheder. På den anden side er dette en særdeles virksom måde at arbejde på, og efter årets prismodtager har været på spil, er der ikke tvivl om, at der er røde ører i de virksomheder, som har haft fornøjelsen at møde årets prismodtager, lød det i begrundelsen.

Det var Kontant’s vært Kåre Quist og programmets redaktør Lisbeth Kølster, der tog imod prisen: en skulptur.

Booking forespørgsel - Kaare Quist

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Kaare Quist. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

​​

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik