Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Keld Broksø

Keld Broksø: Ordstyring, møde- og konferenceledelse, samt foredrag

Keld Broksø er udannet journalist og har arbejdet på Politiken og Jyllands-Posten inden han i 1998 stiftede eget firma med journalistik, kommunikation og forfattervirksomhed. Han har udgivet syv bøger, heraf en børnebog, en firmabog og den femte spændingsroman #Koldfronter kom 27. januar 2017. (Omtales også på koldfronter.dk samt YouTube). Keld Broksø kan derfor også bookes som foredragsholder om sine bøger, medieforhold og koncernkommunikation.

Keld Broksø har været ordstyrer for mange konferencer, og var bl.a. projektleder i 2016-2017 for en stribe Børsen-konferencer – bl.a. den store Tyskland-konference på Hotel Hilton 24. januar 2017.

Om Keld Broksøs ordstyring ved konferencer:

Uden ledelse og ordstyring sejler både konferencer, seminarer og debatmøder. Keld Broksø har stor erfaring i at binde møder og konferencer sammen, samle op på konklusioner og sikre sober, konstruktiv og udbytterig debat, som samtidig giver publikum en underholdende oplevelse. Det gælder for ham om både at skabe en god stemning og stille de rigtige spørgsmål - også dem, der kradser.

Det er også vigtigt, at ordstyreren ikke skygger for emne og deltagere. Det er konferencens indhold og deltagernes udbytte, der er i centrum.

Keld Broksø sætter sig grundigt ind i konferencens eller seminarets emne. Det giver overblik og sikkerhed til at styre debatten og overskud til at håndtere alt det, som vi ikke lige så komme frem på forhånd.

Udtalelse:

»Keld Broksø har deltagit som samtalsledarare under Öresundskomiteens rundabordsamtal med det danska näringslivet i kartläggningen av gränshinder för näringslivet i Öresundsregionen. Keld Broksø har även varit moderator under Öresundskomiteens och Gränshinderforums tillväxtkonferens för näringslivet i Öresundsregionen på Nordiska ministerrådet den 7 februari 2011, cirka 100 åhörare, med bland annat Finansminister Claus Hjort Frederiksen, Överborgmästare Frank Jensen och Dansk Industris direktör, Lars B Goldschmidt, som deltagare. Keld Broksøs insats som moderator var mycket uppskatta av publiken då han var mycket påläst i ämnet och på ett föredömligt sätt ledde diskussionerna mellan uppläggshållare och publik efter föredrag och paneldebatt.« 

Claes Håkansson, Senior Advisor, Öresundskomiteen i København.

Foredrag med Keld Broksø

·​Sådan tackler du pressen i din kommunikation: Om hvordan organisationer og firmaer placerer sig selv i det moderne mediebillede. Foredraget inddrager organisationens egne problemstillinger.

·​Mediernes veje- og vildveje: Om udviklingen I de moderne medier og de krav, som det stiller til både modtager og afsender af budskaber.

Bogforedrag med Keld Broksø

* Koldfronter er en ny “koldkrigsroman nouveau”, hvor spændingerne mellem Rusland og NATO-landene er kulissen for dramet om helt almindelige mænd og og kvinder, der kommer i klemme i et storpolitisk spil. Se også www.koldfronter.dk . Denne thriller er på gaden fra 27. januar 2017. I en række foredrag fortæller Keld Broksø om bogen, dens tilblivelse flere steder i Europa og mange anekdokter og update på spændingsforholdet mellem de nye blokke gennem Europa. Bogen er kommet som print-, e- og lydbog.

​* Keld Broksøs anmelderroste spændingsroman “Missilhotellet” er baggrunden for et spændende, underholdende, oplysende og tankevækkende foredrag om Afghanistan. 

Og ikke mindst er det et foredrag om det spegede spil, som foregår efter de fleste, internationale kamptropper har trukket sig ud i 2014. Det vakuum, som opstår i slipstrømmen fra de internationale soldater, er i følge Keld Broksø en fremragende kulisse for en spændingsroman. Agenter og udenlandske særinteresser har frit spil. 

Selv om romanen er en roman, så har den baggrund i Keld Broksøs mange rejser som journalist blandt afghanerne siden 1986. I korthed fortæller “Missilhotellet” historien om en ny, ung, håbefuld og smånaiv chef for en hjælpeorganisation, som efter et attentat på et luksushotel kommer i klemme i et blodigt spil mellem en stenrig, iransk konsul og en amerikansk CIA-agent. En flugt gennem landet ændrer alle hans forestillinger om Afghanistan. Det vil også ske for publikum til dette spændende foredrag, som ledsages af billeder fra de områder, hvor spændingsromanen foregår.

Bogen kan både købes i bog- og nethandler - eller den kan lånes på bibliotekerne som papirbog, e-bog og lydbog indtalt af forfatteren selv. Du kan også læse mere og se YouTube-video om romanen på Missilhotellet.dk.

Anmelderne skrev bl.a. om Missilhotellet:

Litteratursiden.dk v/Arne Larsen: "Historien er både overraskende, spændende og tankevækkende. Der må ligge en omfattende research bag historien, og de aktuelle problemstillinger omkring staten Afghanistans fremtid efter 2014 er skildret særdeles troværdigt."

U-landsnyt.dk v/Lis Garval: ”Missilhotellet” giver megen kulørt spænding og er samtidig forfatterens beske kommentar til vores vestlige engagement i Afghanistans udvikling. Man kan som læser godt mærke, at Keld Broksø har besøgt landet mange gange. 

Vejle Amts Folkeblad v/Arne Mariager: "Det er en helstøbt fortælling, der både rummer en masse spænding og drama, en kolossal viden om forholdene i det krigshærgede land og om internationalt samarbejde".

Berlingske Tidende v/Merete Reinholdt: " At Afghanistan er andet end krig, terror og Taleban, kan man forvisse sig om ved at læse den danske journalist Keld Broksøs indsigtsfulde og fakta-fyldte spændingsroman »Missilhotellet«."

Lokalavisen Frederiksberg v/Holger Ruppert: "Et forrygende indviklet spil garneret med tonsvis af viden om de faktiske forhold om et land, der ikke sig styre af fremmede, blandes med en heftig kattens leg med musen. Broksøs hovedperson David bliver hvirvlet ind i et vanvittigt spil."

Bibliotekernes lektørudtalelse v/Michael Olsen: "Historien er elementært spændende, og mens man læser bogen, spekulerer man over, hvad der mon nu skal ske for hovedpersonen, og om han mon overlever.

Booking forespørgsel - Keld Broksø

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Keld Broksø. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik