Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Mogens Rubinstein

Mogens Rubinstein - tv-vært - journalist - forfatter - ordstyrer

Mogens Rubinstein startede sin karriere som journalistpraktikant på Dagbladet Børsen i 1970'erne. Efter eksamen blev han, i 1978, ansat hos DR. Her startede han som arbejdsmarkedsreporter for Radioavisen. I 1990'erne startede han en del tv-magasiner blandt andet Ugens Gæst og Pengemagasinet. Mogens Rubinstein blev i 2003 valgt ind i DRs bestyrelse. I dag laver Mogens Rubinstein primært indslag til P1s morgenradio. Den garvede erhvervsjournalist Mogens Rubinstein styrer en konference med både humor og indsigt!

Foredragsemner:

Små og mellemstore virksomheders fremtid i Danmark og internationalt.

Virksomhedernes kommunikation med omverdenen

Journalist og foredragsholder Mogens Rubinstein holder et spændende oplæg om erhvervslivets brug af pressen, og hvordan pressen behandler erhvervslivet. Oplægget er krydret med eksempler fra den virkelige verden.

Derudover bliver der også talt meget om, hvordan pressen aktivt opsøger erhvervslivet og dermed får historier, de ellers ikke tidligere ville have fået.

Mogens Rubinstein påpeger, at retningslinjerne for virksomhedernes kommunikation med omverdenen stadig er meget vejledende og åbne for fortolkning.

Mogens Rubinstein er dog heller ikke bange for at gribe i egen barm og indrømme, at han i kraft af sin egenskab som journalist altid har en interesse i den gode historie, og at man ikke skal stole på nogle - og da slet ikke pressen!

Af samme grund er der ofte en interessekonflikt mellem, hvad virksomhederne ønsker at oplyse og de informationer pressen ønsker tilgængelig. Mens virksomhederne ønsker fokus fremad, er pressen oftest interesseret i gamle forhold.

Rubinsteins råd til virksomhederne er at gennemføre langt flere reformer omkring åbenhed, ikke kun for at tækkes pressen, men i lige så høj grad for at sikre deres egen troværdighed.

Spørgelysten fra deltagerne er altid stor, og der bliver især spurgt ind til de kritiske tv-programmers arbejdsmetoder.

Kommunikationsstrategi

Den journalistiske nyhedstrekant i fire lag med betegnelserne: Hey, You, See, So.

Mogens Rubinstein har bl.a. skrevet nedenstående bøger:

Bornholmske samlinger

Dronning Margrethe II - 25 år som regent

Zobels liv

Booking forespørgsel - Mogens Rubinstein

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Mogens Rubinstein. Vi kontakter dig herefter snares muligt.


Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik