Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Lotte Thor Høgsberg

Lotte Thor Høgsberg ”Ordstyrer med sans for dit budskab”

​Lotte Thor Høgsberg: ”Jeg tror på, at alle har en god historie, og alle fortjener, at den bliver fortalt korrekt. Det kræver den rigtige interviewer, for man skal interviewe med respekt og være relevant. Jeg elsker at komme ud i forskellige miljøer, lade folk komme til orde og især skabe gode oplevelser, som er værdifulde for deltagerne”.


Lotte Thor Høgsberg er en meget erfaren og rutineret kvinde med speciale i formidling og interviews og ikke mindst til at få sit publikum og interviewpersoner til at føle sig i godt selskab. Lotte Thor er det gode selskab og utrolig sikker i sin tilgang og fremtoning til events & konferencer, debatter & interviews, og som ordstyrer er Lotte Thor et super sikkert kort.

Det skyldes Lotte Thors mange år i tv-branchen fra livsstil, sport og nyheder og at Lotte har været i spidsen for nogen af de største TV-begivenheder og kendte programmer på TV2, TV3 og DR. Især live-tv har Lotte styret med sikker hånd og givet plads til alle gæster, altid med forståelse for situationen og begivenheden.

I mange år har hun været en af Danmarks mest kendte studieværter og en kendt person i medierne. For få år siden tog hun springet til Bella Center som pressechef for at være bag skærmen for en stund. I de seneste år har Lotte Thor været i front ved tilrettelæggelsen af den store humanitære begivenhed ”Danmarks Indsamling” på DR, her har hun kombineret det seriøse og alvorlige med underholdning og relevante budskaber i den gode sags tjeneste.

I Lotte Thor vil I opleve en utrolig velfunderet og velforberedt ordstyrer og konferencier, som er nærværende og koncentrerer sig om jeres budskaber. Hun er rutineret og altid med på at få netop jeres event til at stråle og sørge for, at deltagerne får en masse med hjem, så I sammen kan få det bedste resultat.

Booking forespørgsel - Lotte Thor Høgsberg

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Lotte Thor Høgsberg. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik